Haz 01 2022

Sivrihisar’da belediyemiz tarafından gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarının ardından yenilenen kaldırım ve yürüyüş alanları üzerinde bulunan eski durakların yerini yeni duraklar aldı. Orta refüjlere dijital led ekranlar yerleştirildi ve Sivrihisar’ın tanıtımı için çevre yolu üzerine çeşitli totemler, tanıtım tabelaları yerleştirildi. İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin tarihi ve kültürel alanları kolaylıkla ziyaret edebilmeleri için ilçe içerisine çok sayıda yön tabelaları koyuldu. Tarihe dokusunu koruyarak daha modern bir ilçe haline gelen Sivrihisar’da, hazırlanan 3 boyutlu Nasreddin Hoca figürleri ana yollarda yolculuk yapan vatandaşları ilçeye davet ediyor.
Dünyanın Merkezine Davet için Eskişehir Ankara, Ankara Eskişehir, Afyon ve İzmir yollarına koyulan 3 boyutlu Nasreddin Hoca Figürleri ve tanıtım totemleri yolculuk yapan vatandaşlarında dikkatlerini çekiyor. Ayrıca Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede yer alan tüm otobüs durakları yenilenerek daha modern bir hale getirildi. İlçenin bazı noktalarında ise led ekranlar konularak belediye faaliyetleri, yenilikler ve ilçenin tarihi turistik alanlarının görselleri sergilenerek, görsel şölen sunuyor.