Tem 14 2023

SİVRİHİSAR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI İLE ÇOCUKLARIN YAZ COŞKUSU BAŞLADI

Sivrihisar Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı.
Sivrihisar Belediyesi olarak, Gençlik ve Spor İl ve ilçe Müdürlüğümüz ile birlikte geçen yıl başlatmış olduğumuz “SİVRİHİSAR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARIMIZIN ” bu senede açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz.
Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli geçirebilmelerini sağlamak, zararlı alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmek için Sivrihisar Belediyesi Yaz Okullarımız ile gençlerimizi spora teşvik ediyoruz.
10 ayrı branşta 512 çocuğun katılım sağladığı programda Sivrihisarlı ailelerde ilçemizde başlatılan sportif faaliyetlere yoğun ilgi gösteriyor.
Sivrihisar Belediyesi Yaz Spor okullarında açmış olduğumuz 10 Branşta alanında uzman en iyi antrenör ve hocalardan çocuklarımız eğitim alırken, keyifle vakit geçirecekler.
Yakında tamamlanacak olan yarı olimpik yüzme havuzumuzla birlikte yüzme öğrenmeyen kimse kalmayacak.
Şehir merkezlerinde yaşayan çocukların tüm imkanlarını Sivrihisar’da çocuklarımıza sunarak ilçemizin farkını ortaya koyuyoruz.
Spor okullarının ilçemize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyoruz.
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Osman ERCAN’a katılımlarından ve ilçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.