Ara 16 2019

Eskişehir Başarı Ödülleri Sahiplerini buldu. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü de Kültür ve Turizm Ödülüne layık görülerek düzenlenen törende ödülünü aldı.Eskişehir Başarı Ödülleri Gaga da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. 50 dalda Eskişehir halkının oyları ve juri heyetinin verdiği kararla belirlenen ödül sahipleri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Soner Yüksel ve Özge Ulusoy’un sunumuyla gerçekleştirilen ödül töreninde Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’de Kültür ve Turizm Ödülünün sahibi oldu. Bahar Çocuk Gelişim Kurucusu Rana Besler’in elinden ödülünü alan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Bugün burada ilkini yaşadığımız program Eskişehir’e ayrı bir renk kattı. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.