May 21 2023

YOL YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR!

İlçemizdeki Yenice Mahallesi’nde yer alan Abidin Tosun Sokak, Harman Sokak, Söğüt Sokak, Muhtar Kemal Çakır Sokak ve Elmas Sokak’ta parke kilit taşı çalışmalarına başladık!
Sivrihisar Belediyesi ekiplerimiz tarafından titizlikle yürütülen üst yapı çalışmalarımızda Yenice Mahallemiz sokaklarında Parke kilit taşı döşeme çalışmaları ile yollarımızın daha dayanıklı, düzgün ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır. Akabinde renkli kaldırım taşları ile yeni kaldırımlar yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.
Sizlere daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. İlçemizi daha da güzelleştirmek ve yaşam standartlarını yükseltmek adına projelerimize devam edeceğiz.