Eki 06 2020

TRT 1 Ekranlarında yayınlanacak “ Gönül Dağı “ dizisine ev sahipliği yapan, tarihi dokusu ile dikkat çeken, güzel ilçemiz Sivrihisar’da dizi çekimleri başladı. İlçemizin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak projenin başarılı olmasını diliyor, tüm set ekibine ve TRT 1 televizyonuna katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi Gönül Dağı, izleyenleri derinden etkileyecek güçlü öyküsü, Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen görüntülerinin yanı sıra usta oyuncu kadrosuyla da göz dolduracak.
Sivrihisar Belediyesi olarak ilçemizin tarihini gün ışığına çıkarmaya, turistik açıdan zenginleştirmeye ve ilçemizi turizme güçlü bir şekilde hazırlamaya devam ederken, bir yandan da daha cazip, kolay erişilebilir hale getirmek ve ziyaretçilerimize daha iyi imkanlar sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.