Mar 10 2020

SİVRİHİSARLI 1000 KADIN BURSA KÜLTÜR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ…

Başkan Yüzügüllü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günün’de Sivrihisarlı 1000 kadına Bursa kültür gezisi hediye etti.
8 Mart Pazar günü yapılan kültür gezisinde Sivrihisarlı kadınlar güzel şehir Bursa’nın tarihi ve turistik alanları gezerek keyifli ve güzel bir gün geçirdi.
Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadılar Günü Bursa Kültür Gezisiyle ilçede yaşayan 1000 kadın Bursa’da tarihi ve turistik alanları görme şansı buldu.
Cumalı Kızık Köyü, Ulu Cami, Emir Sultan ve Mudanya Trilye’ye yapılan gezilerde Sivrihisarlı kadınlar güzel bir gün geçirdiler. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ; Başta Kahraman Türk Kadınları Olmak Üzere Tüm Dünya Kadınlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum, dedi.