Tem 23 2020

SİVRİHİSAR’DA YENİLİKLER DEVAM EDİYOR !
SİVRİHİSAR BELEDİYESİ TURİZM OFİSİ,
SÜT EVİ VE EKMEK EVİ AÇILIYOR…
Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü’nün Girişimleri ve Yeni Projeleri ile İlçemize Değer Katmaya Devam Ediyoruz.
Çok Yakında İlçemizde Sivrihisar Belediyesi “ TURİZM OFİSİ “ (Tourist Information) Kuruluyor.
Sivrihisar Belediyesi Olarak İlçemizde Yaşayan Kadınlarımızı Destekliyor, Yeni Kadın Girişimciler Kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın Günlük Taze Köy Sütü, Köy Peyniri, Tereyağı ve Köy Yumurtasını Güvenle Alabileceği, Kolaylıkla Ulaşabileceği Sivrihisar Belediyesi Yerel Kadın Üretici Destekleme Projesi “ SÜT EVİ “ Açılıyor.
Aynı Zamanda Yine Sivrihisar Belediyesi Yerel Kadın Üreticiyi Destekleme Projesi Kapsamında Vatandaşlarımızın ve İlçemize Gelen Misafirlerimizin Doğal Taş Fırında Pişen Köy Ekmeği Alabileceği, Yöresel Ekmeklerimizin Olduğu “ EKMEK EVİ “ Açılıyor.