Mar 08 2023

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA İLÇEMİZE GELEN DEPREMZEDE KADINLARIMIZ VE AİLELERİ İÇİN PİKNİK DÜZENLEDİK…

Sivrihisar Belediyesi olarak bu sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında depremin yaşandığı illerden gelen depremzede kadınlarımız ve aileleri için piknik düzenleyerek güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Depremzede vatandaşlarımız ile Sivrihisar Uça Park Mesire alanında düzenlediğimiz piknikte buluştuk. Sivrihisar Belediye Spor Kulübünün de destek verdiği etkinlikte depremzede kadınların yüzleri gülerken çocuklarda gönüllerince eğlendi. Sivrihisar’da ailemiz genişledi. Onların yaralarını sarmak, yüzlerini gülümsetmek ve yeniden hayata umutla bakabilmelerini sağlamak için var gücümüzle çabalıyoruz.
Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın toplumda hak ettiği değeri ve saygınlığı görmeleri dileğiyle, başta tarihimizde iz bırakan kahraman Türk kadınlarımız olmak üzere hayata değer katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.