Mar 31 2021

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Toplu Konut İdaresi tarafından başlatılan “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında Sivrihisar’a kazandırılan 209 konut için temeller atıldı.
Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Sivrihisar’da yapılacak olan toplu konutlar için çalışmalar başladı. #TOKİ tarafından yapılan çalışmalarda 13 Blok toplam 209 hane ilçeye güzel ilçemiz Sivrihisar’a kazandırılıyor. Sivrihisar’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
Kurşunlu Mahallesi’nde yapılacak Sivrihisar TOKİ’de Altyapı ve Çevre Düzenlemesi çalışmaları devam ederken, 13 Blok için diğer yandan da temeller atılıyor.
Kura çekimlerinin yapıldığı TOKİ’de Sivrihisar’lılar kısa bir süre içerisinde evlerine kavuşacaklar.