Eyl 14 2018

SİVRİHİSAR’A HİZMET İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR…

Belediyemizin imkanları çerçevesinde çalışmalarımızı planlıyor ve uyguluyoruz. Bu şehrin güzel ve kadirşinas insanlarına yakışır bir yer meydana getirmek için var gücümüz ile gayret ediyoruz.
Sivrihisar Belediyesi tarafından aylar öncesinde başlayan alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçedeki tüm elektrik direkleri ve kabloları yapılan çalışmalar ile yer altına alınıyor. Yıllardır atıl durumda olan, el değmemiş Uçapark Belediyemiz park ve bahçeler ekiplerimizce yeniden ilçemize kazandırılıyor. Sokaklarımızda ve Camilerimizde restorasyon çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan tarihi saat kulesinin çevresine yapılmakta olan seyir terası projesinde sona yaklaşıldı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tüm çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek, yakından takip ediyor.
İstenince bir ilçenin ne kadar güzel bir yere dönüşebileceğini hep birlikte görüyoruz ve göreceğiz. Sivrihisar Belediyesi ekipleri bir çok alanda Sivrihisar halkının refah ve konforu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.