Oca 16 2019

Sivrihisar’daki Tarihi Değerler ve Köklü Bir Geçmişe Sahip Evler ve Sokaklar Artık Yukarıdan Seyrediliyor.
Sivrihisar’da birçok başarılı işe ve ilklere imza atan, Sivrihisar’ın adını uluslararası düzeyde duyuran
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün girişimleri ile tarihi saat kulesinin çevresine Seyir Terası kazandırıldı. Sivrihisar Belediyesi tarafından her aşaması titizlikle düşünülen ve itina ile gerçekleştirilen Teras projesi ile ilçeyi ziyaret eden vatandaşlar buram buram tarih kokan Sivrihisar’ı, muhteşem manzaralarını ve tüm güzelliklerini tepeden seyretme fırsatı buluyor. Çelik konstrüksiyon üzerine ahşap ve cam döşemeden oluşan teras doğal yapısıyla ilçeye uyum sağlıyor. Her aşaması titizlikle düşünülen ve itina ile gerçekleştirilen projede yer alan yenilenen merdivenler ile tarihi saat kulesini rahatlıkla ziyaret edebilir ve Saat kulesinin ihtişamlı görüntüsünün altında yer alan Seyir Terasında manzaraya karşı keyifli vakit geçirebilirsiniz.