Eyl 23 2019

Muharrem ayı münasebetiyle Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen aşure ikramımızı bu senede gerçekleştirmiş olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz.
Sivrihisar Ulu Cami önünde kurulan kazanlarda pişen 3 bin kişilik aşure vatandaşlarımıza dağıtıldı.
Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İLHAN vatandaşlarımıza aşure ikramında bulundular.Aşure ikramına katılarak kendi elleriyle vatandaşlara aşure dağıtan Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü; Muharrem ayının ülkemize, milletimize, ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum, Cenab-ı Allah tüm ibadetlerimizi kabul eylesin. Bizler Sivrihisar Belediyesi olarak Sivrihisar’da geleneksel hale getirmiş olduğumuz, her sene Muharrem ayında düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz aşure ikramımızı bu senede gerçekleştirmenin manevi huzurunu, aşurenin kardeşliğini, bereketini, paylaşma duygusunun manevi huzurunu yaşıyoruz. dedi.