Tem 12 2019

DAHA GÜZEL BİR SİVRİHİSAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediyemiz tarafından halkımızın ve ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin, tarihi Saat Kulesi ve Seyir Terasını rahatlıkla gezip görebilmeleri için yol yapım çalışması gerçekleştirilerek, yeni bir çıkış yolu oluşturuldu.
Aynı zamanda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına alana yeni lavabolar yapılarak, dinlenme alanları oluşturuldu. Aydınlatma ve Peyzaj çalışmaları ile Seyir Terası ve Saat Kulesine çıkış yolu keyifli yürüyüşlerin yapılacağı bir alana dönüştürüldü.
İlçemiz tarihini gün ışığına çıkarmaya, turistik açıdan zenginleştirmeye ve ilçemizi turizme güçlü bir şekilde hazırlamaya devam ederken, bir yandan da daha cazip, kolay erişilebilir hale getirmek ve ziyaretçilerimize daha iyi imkanlar sağlamak adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.