Oca 15 2018

Anadolu’nun Kabe Minyatürlü ilk Mescidi Hazinedar Camisinin Çevre Düzenlemesinde Sona Gelindi.

1274 Yılında yapılan Hazinedar Camisinin Belediyemiz tarafından yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları alan genişletilmesi ile başlamış olup, tarihi yapıya uygun bir çehre düzenlenmiştir. Bu zamana kadar atıl durumdaki bir çevreye sahip olan Cami, yeni çehresi ile ziyaretçilerini karşılayacak.
Aydınlatma ve yeşillendirme çalışmalarının yapılması ile çevre düzenlemesi tamamlanacaktır.
Sivrihisar Belediyesi İlçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri alan ve atölye çalışmaları ile yoğun bir tempo içerisinde çalışıyor. İlçeye yeni park alanları,çeşmeler,yollar,çevre düzenlemeleri yapılırken tarihi alanlarda korunarak iyileştirme çalışmaları yapılıyor.