Tem 08 2022

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali 2022’de Sivrihisar yine Dünyanın bir çok yerinden farklı kültür ve medeniyetlerin buluşma noktası oldu.
Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ülkemizde dahil olmak üzere 6 ülkeden misafirlerimizi ağırladık.
Moldova, Letonya, Sırbistan, Amerika Birleşik Devletleri, K.K.T.C ve Türkiye’den yaklaşık 250 kişi festivalimizde muhteşem gösterileri ile kendilerine hayran bıraktılar.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç.Dr. Salim Atay, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fuat Erdal, Letonya Büyükelçisi Peteris Vaivars, Kaymakam Hüseyin Sayın ve değerli protokol üyelerimiz ile birlikte ülke temsilcilerine ve CIOFF temsilcilerine hediye takdiminde bulunduk. Tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz, Dünyanın Merkezi Sivrihisar’da onlarla bir arada olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk…