Tem 26 2022

Sivrihisar’da değişim ve dönüşüm devam ediyor. İlçemizin dört bir yanında yol yapım, çevre düzenleme ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Eskişehir Caddesi üzerinde yol ve kaldırım söküm işlerine başlayarak çarşı merkezinde üst yapı çalışmaları başladı. Söküm çalışmalarının ardından begonit taş döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirilecek. Prof.Dr.Nabi Avcı Caddesi üzerinde üst yapı çalışmaları planlamaları tamamlanırken, çarşı merkezinde hummalı bir üst yapı çalışmaları gerçekleştirilecek. Yenice Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz üst yapı çalışmalarının rutin kontrollerini gerçekleştiriyoruz.