Mar 30 2017

Yenice Mahallesi Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü, göreve geldiği ilk günden bu yana, “Sivrihisar’da Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Başkan Yüzügüllü, parkı olmayan mahalle kalmasın düşüncesiyle her mahalleye park ve yeşil alan projelerini sürdürüyor. Son olarak Sivrihisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yenice mahallesi’nde park yapım çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3400 m2’lik alanda yapılacak olan parkta, gençler ve çocuklar için oyun grupları, spor aletleri, minyatür havuzlar ile oturma ve dinlenme alanları yer alacak.

Sivrihisar’da atıl olan alanlar kısa sürede park haline getirilerek mahalle sakinlerinin kullanımına açılacak.