Mar 26 2021

Sivrihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ilçenin gelişimi ve tarihi dokuları yeniden canlandırmak adına restorasyon çalışmaları devam ediyor. Medeniyetlerin buluşma noktası olan ve tarihi alanları ile dikkat çeken güzel ilçemiz Sivrihisar’da, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sivrihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Tarihi Kumacık Hamamı’nın restorasyon çalışmaları için düğmeye basıldı. Tarihi Kumacık Hamamı’nın restorasyon çalışmaları kapsamında Jeolojik ve Jeoteknik Etüt incelemeleri gerçekleştirildi. İlçemizin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.