Şub 09 2021

Sivrihisar Belediyesi ve değerli Sivrihisar halkımızın destekleri ile ilçemizde yapılan Nasreddin Hoca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Huzur Evi, Sivrihisar Belediye Başkanımız ve Huzur Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ tarafından T.C Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza devredildi.
İlçe kaymakamlığımızda gerçekleşen program ile Başkan YÜZÜGÜLLÜ, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Beytullah TARHAN ile devir protokolü imzalayarak devir teslim işlemini gerçekleştirdi.
Başta Sivrihisar Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Huzur Evi Yaptırma ve Yaşatma derneği başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ’nün katkılarıyla, ilçemiz hayırseverlerinin bağış ve destekleri ile güzel Sivrihisar’ımıza kazandırmış olduğumuz “HUZUR EVİ” ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.