Haz 28 2021

Sivrihisarlı kadın girişimcilerimizi destek oluyor ve projelerimizi sürdürüyoruz. İlçemizde iş hayatına kazandırmış olduğumuz kadınlarımıza Belediyemiz koordinatörlüğünde eğitimler aldırmaya devam ediyoruz. EVKAD “Emek Veren Kadınlar Yardımlaşma Derneği” Başkanı ve Ankara Altındağ Halk Eğitim Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Nilgün ULAŞIR ile gerçekleştirdiğimiz çalışma sonucunda Sivrihisarlı kadın girişimcilerimiz Aşçılık üzerine kurslarını tamamlayarak, kurst bitirme belgeleri ve üstün başarı plaketlerini almaya hak kazandılar.
Sivrihisarlı kadın girişimcilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, Sivrihisar Belediyesi olarak ilçemiz kadınlarını desteklemeye yönelik çalışmalarımız devam edecek.