Eki 18 2018

SİVRİHİSAR’A YAKIŞIR BİR MESİRE ALANI GELİYOR,
UÇAPARK YENİLENİYOR…

Göreve geldiği günden bu yana tüm fikir, düşünce ve önerilerine kucak açan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Sivrihisar için yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek ilçemizde bulunan Uçapark’ı yeniden Sivrihisar halkının hizmetine kazandırıyor. Belediyemiz ekiplerince baştan sona düzenleme çalışmaları devam ediyor. Uçapark halkımızın yararlanacağı yürüyüş yollarının, çocuk oyun alanlarının, oyun gruplarının, havuz, çeşme, mescit, oturma ve piknik alanlarının olacağı aynı zamanda içerisinde Vatandaşlarımızın faydalanacağı, nişan ve kına organizasyonlarının da gerçekleştirebileceği bir kafenin yer aldığı havası, yeşili ve doğal güzellikleri ile muhteşem bir mesire alanına dönüşüyor.