Eki 06 2020

Ülkemizdeki bir çok proje arasından “Yapı / Çevre Dalı” Ödülüne Sivrihisar Seyir Terası Projesi değer görüldü.
TMMOB Mimarlar Odası tarafından her iki yılda bir düzenlenen ve bu yıl 17. dönemi yapılan Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri sahiplerini buldu.
ATÖLYE KOLEKTİF Mimarlık Hizmetlerinin Sivrihisar’da gerçekleştirdikleri “270° Sivrihisar Seyir Terası“ projesi TMMOB Mimarlar Odası’nca düzenlenen “2020 / XVII.Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri” kapsamında “Yapı/Çevre Dalı (Kamusal Alan Tasarımı) Ödülü”ne lâyık görüldü.
Sivrihisar’ın tarihî değerlerini ön plâna çıkararak kent sâkinleri için sosyal imkânlar yaratmayı amaçlayan ve 270 derecelik açıyla kent manzarası sunan, ayrıca doğal dokuya en az müdahale ile kayalığa eklemlenen “270° Sivrihisar Seyir Terası Projesi” Zeynep Ahunbay, M. Zafer Akdemir, T. Elvan Altan, A.Sinan Timoçin ve Alper Ünlü’den oluşan seçici kurulun oybirliği ile seçildi.
Sivrihisar Seyir Terası Projesi ile mimarlık camiasındaki bu prestijli ödülü kazanan Atölye Kolektif ekibini kutluyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.