Tem 08 2022

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Kapsamında Sivrihisar Kortejimizi Gerçekleştirdik.
Sivrihisar Uluslar arası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Sivrihisar korteji ile başladı. 6 farklı ülkeden grupların katılımıyla başlayan muhteşem festivalde renkli görüntüler vardı. 1-3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Sivrihisar korteji ile start aldı.
Amerika, Moldova, Sırbistan, Letonya, KKTC ve Türkiye’nin katılımıyla başlayan Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nde Sivrihisar sokaklarında renkli görüntüler vardı.
İlçe Halkımızı 1-2 ve 3 Temmuz Tarihlerinde Düzenlenecek Festivalimize Davet Ettik.