Haz 02 2017

SİVRİHİSAR ÇİFTÇİSİNE YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA HİBE DESTEĞİ SAĞLANDI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Genç Çiftçilere 30’ar bin liralık hibe sağlayacak 2017 yılı programı ilçemizde çeşitli yollarla duyurulmuş ve ilçemizden çok sayıda başvuru olmuştur. İlçemiz genelinde 28 Genç Çiftçimizin Arıcılık, İpek Böcekçiliği, Mantarcılık, Kanatlı, Büyükbaş, Küçükbaş konularında yazdıkları projeler kabul edilmiş olup Eskişehir ve ilçeleri içerisinde Genç Çiftçi Projesi programından en fazla yararlanan ilçe “ Sivrihisar “ olmuştur.
Yerel ve bölgesel kalkınmanın önemini bilen belediyemiz her zaman ilçemizin kalkınması ve bu yolda ilçe vatandaşlarının bilinçlenmesi için çalışmalarına hızla devam etmektedir. Yatırım yapacak vatandaşlara çeşitli kolaylıklar gösterilmektedir.
Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü ;
Bu gerçekleşen projelerin bir başlangıç olacağı umuduyla bundan sonra daha çok proje katılımının ve bu şekilde başarıların olması temennisiyle ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diyerek, genç çiftçilerimize hayırlı bol kazançlar diledi.