Ara 13 2019

SİVRİHİSAR BELEDİYESİ TURİZME DESTEK VEREN BELEDİYELER ARASINDA 1.SEÇİLEREK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Milliyet Favori Lezzet Ödülleri sahiplerini buldu. Sivrihisar Belediyesi Turizme verdiği desteklerden dolayı ödüle layık görüldü.
682 firmanın ve belediyelerin yer aldığı Milliyet Favori Lezzet Ödüllerinde, belediye başkanları, iş adamları ve sanat camiası yer aldı. 45 ayrı kategoride yapılan ödül töreninde Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’de, Milliyet Favori Lezzet ödüllerinde Turizme Destek Veren Belediyeler dalında 1.lik ödülünü aldı.
Düzenlenen törende Başkan Yüzügüllü kategorilerinde dereceye giren ve Favori Lezzetlerin duayenleri olan Arif Develi, Sait Helvacı, Şeref Avcı, Hamdi Arpacı, Hayrettin Taşkıran, Beyti Güler, Cüneyt Asan, Cemal Tanyel ve Rasim Özkanca’ya sahnede plaket verdi.
Her yıl Nasreddin Hoca Uluslararası Kültür,Sanat ve Sucuk Festivali’ne ev sahipliği yapan Sivrihisar Belediyesi’nin de ödül aldığı gecede Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’de yaptığı konuşmada ”Turizme Destek Veren Belediyeler” arasında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Yerel lezzete önem verdiklerini söyleyen Yüzügüllü, Sivrihisar Muska baklavasına coğrafi işaretli ürün belgesi alarak, gastronomi turizmine önem verdiklerini bu yöndeki çalışmalarımızı her geçen yıl artırdıklarını belirtti.