Eki 20 2020

İlçemizde alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerimizde Belediyemiz tarafından yol yapım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Sivrihisar’a yakışır bir proje ile ilçemizin yolları yenileniyor ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Doğalgaz, kanalizasyon ve elektrik çalışmalarının tamamlandığı Hızırbey Mahallesi’nde parke yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.
Şehitlik Caddesi’nde kilit taşı yol çalışması ve kaldırım çalışmaları tamamlanırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından ise bisiklet yolu ve yeşillendirme çalışmalarına başlandı. Muzaffer Demir Caddesi, Mustafa Atışkan Caddeleri’nde kilit taşı yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanırken çevre düzenleme çalışmalarına geçildi.
Alt Yapı çalışmalarının tamamlandığı Çakır Sokak, Genç Sokak, Tevfik Karakaya Caddelerinde yol yapım çalışmalarına başlanırken, Sami Çelikbaş Caddesinde ise yol yapım ve kaldırım çalışmalarına yağmur suyu alt yapısı tamamlandıktan sonra başlanacaktır.
Şehrimizin girişi olan Atatürk Bulvarı’nda ise, tretuvar, bisiklet yolu, orta refüj ve yeşillendirme çalışmalarına başlanacak olup ilçemizin daha yaşanılabilir hale gelmesi ve modern bir yüze kavuşturulması adına Sivrihisar Belediyesi tarafından çalışmalar özenle gerçekleştirilecektir.
Sivrihisar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından İsmet Atilla Caddesi’nde ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmada ise İsmet Atilla Caddesi’nde orta refüj, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları Sivrihisar Belediyesi tarafından yapılırken, Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılmaktadır.