Haz 21 2019

SİVRİHİSAR BELEDİYESİ SANAT ATÖLYELERİNDE ÜRETİLEN EL EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Sivrihisar Belediyesi Sanat Atölyelerinde Sivrihisar’da yaşayan kadınlarımız tarafından üretilen el emeği ürünler görücüye çıktı. Sivrihisar Belediyesi Sanat Atölyeleri 2018-2019 eğitim dönemi yıl sonu sergisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.
İlçemiz protokolü, daire amirleri, kurs hocalarımız, kursiyerlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile “Emekle Sanata Dönüşen Hikayeler” sergimizin açılışını gerçekleştirdik.
Cam, Seramik, Filografi, Rölyef, Ebru, Doll Art ve Dikiş-Nakış Kurslarında üretilen el emeği, göz nuru çalışmaları inceleyerek emek sahibi kadınlarımızı tebrik ettik. Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü Tüm kurs hocalarımıza sertifikalarını takdim etti.
Sergimiz 27 Haziran Perşembe gününe kadar Sivrihisar Belediyesi Sergi Salonunda ziyarete açık olacaktır. “Emekle Sanata Dönüşen Hikayeler” 2018-2019 Yıl Sonu Sergisine tüm vatandaşlarımız davetlidir.