Şub 12 2020

Sivrihisar Belediyesi karla mücadele ekipleri yağan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmamaları açısından ilçe merkezinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sabah saatlerinde aniden başlayan yoğun kar yağışının ardından Sivrihisar Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçe merkezinde bulunan ana yollar, ve trafiğin yoğun olduğu alanlarda tuzlama ve kar küreme çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor.
Vatandaşların olumsuz koşullardan etkilenmemesi için tuzlama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, diğer taraftan da kar küreme çalışmaları yapıyor. Özellikle, hastane, okul, cami ve ana yollarda yapılan çalışmalarda 1 greyder, 1 büyük kepçe, kepçe, 3 traktör tuzlama ekipmanı ile Sivrihisar Belediyesi karla mücadele ekipleri vatandaşları mağdur etmemek için yoğun çaba harcıyor.