Nis 30 2018

SİVRİHİSAR BELEDİYESİ ANKARA’DA İLGİ ODAĞI OLDU…

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Gelenekten Geleceğe Kültür Miraslarımızın, Türkiye’nin gelenek ve göreneklerinin bir araya getirildiği kültürel değerlerin yer aldığı, Somut Olmayan Kültürel Miras Tanıtım Günleri’nde Sivrihisar Belediyesi ilgi odağı oldu. Sivrihisar tarihi turistik değerlerini tanıtmak ve ilçenin turizm potansiyelini güçlendirmek adına bir çok kişinin bir araya geldiği fuarda Sivrihisar Belediyesi olarak ilçemizin en iyi şekilde tanıtılması için çabalıyoruz.Sivrihisar’ın kültürel değerleri, yöresel lezzetleri ve tarihi güzellikleri insanların ilgisini çekmekte olup, merak uyandırmaktadır. İlçemizin turizmine büyük ölçüde katkı sağlayacak olan fuarda pazar gününe kadar Ankara Atatürk Kültür Merkezinde ilçemizi ve değerlerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Fuar alanına gelen tüm ziyaretçileri Sivrihisar standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.