May 29 2023

SEÇİM SONUÇLARININ ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR ve İSTİKRAR GETİRMESİNİ, BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.

Değerli vatandaşlarımız, son genel seçimlerle birlikte ülkemizde önemli bir süreç tamamlanmış olup, yeni bir dönem başlamıştır. Demokrasinin gereği olarak yapılan seçimlerle, vatandaşlarımız özgür iradeleriyle tercihlerini yaparak ülkemizin geleceğine yön vermiştir. Ülkemizin istikrarının devam etmesi, huzur ve güven ortamının korunması hepimizin ortak sorumluluğudur. Seçim sonuçlarının ülkemize barış, huzur ve istikrar getirmesini, milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini temenni ediyorum.
Son olarak tüm seçmenlerimize, seçim sürecinde görev yapan tüm yetkililere ve seçim güvenliği sağlayan güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum. Saygılarımla…
Cimer
cimer