Nis 17 2019

NASREDDİN HOCA PORSUK ÇAYINA MAYA ÇALDI…

Şehrimizde 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası kapsamında Felsefi mizahın Dünyadaki en büyük temsilcisi,Türk-İslam kültürünün büyük bilgesi ve gülmece ustası temsili Nasreddin Hoca Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Kültür Müdürlüğü ve beraberindeki heyet ile es es bando eşliğinde gerçekleştirilen kortej ile porsuk çayına yürüdüler.
Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey ile birlikte Porsuk Çayı kenarına inen Nasreddin Hoca, turizmin önemine değindi. Etkinlik için Sivrihisar Belediyesi olarak turizm için önemli çalışmalarda bulunduklarını aktaran Nasreddin Hoca vatandaşların alkışları eşliğinde porsuk çayına maya çaldı. Dünyanın Merkezinin Sivrihisar olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.