Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali

Her Yıl Haziran Ayının Son Haftası Gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivalimizi Bu Sene Hatırlayarak Geçireceğiz. Coşkulu Kalabalıkları, Hep Birlikte Olduğumuz Anları, Tüm Güzellikleri ile Anımsayacağız.
Tüm Dünyanın Tanıdığı, Türk ve İslam Düşünürü, Gönül Dostu, Ünlü Mizah Ustası Nasreddin Hocamızın Bu Sene Doğumunun 812. Yıldönümü. Felsefi Mizahın En Büyük Temsilcisi Sivrihisarlı Nasreddin Hocamızı Sonsuz Saygı ve Rahmetle Anıyor, Torunları Olmaktan Büyük Gurur Duyuyoruz.

İnsanları İyiliğe, Güzelliğe, Hayra ve Barışa Davet Eden Nasreddin Hocamızı “Tebessüm Sadakadır” Hadis-i Şerifiyle Analım. Nasreddin Hocamızı ve Onu Yaşatmak, Anlatmak, Hatırlatmak için Gerçekleştirdiğimiz Kültür ve Sanat Festivallerimizi Her Zaman Tebessümle Hatırlayalım.

Videolar