Haz 07 2017

KAYMAZ MAHALLEMİZDE VATANDAŞLARIMIZ İLE GÖNÜLLERİMİZİ VE SOFRAMIZI PAYLAŞTIK…

Geleneksel hale getirdiğimiz Sivrihisar Belediyesi İftarları Kaymaz Mahallemiz ile başladı. Kaymaz Mahallemizde kurduğumuz iftar soframızda vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, Ramazan ayının güzel atmosferinde gönüllerimizi ve soframızı paylaştık. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarımızı açıp, güzel bir iftar programı yaşadık. Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü Vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Nice iftar sofralarımızda bir arada olmak dileğiyle, hayırlı ramazanlar dilerim dedi.
İftar programı kapsamında yer alan Geleneksel Türk Tiyatrosu ve Semazen gösterileri vatandaşlarımızın büyük beğenisini toplarken, çocuklarda unutulmadı, programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları kuruldu. Yemek sonrasında sahne gösterileri devam ederken vatandaşlarımıza Ramazana özel çeşitli ikramlar sunuldu.