Haz 13 2017

İFTAR SOFRAMIZI NASREDDİN HOCA MAHALLEMİZDE KURDUK…

Geleneksel hale getirdiğimiz Sivrihisar Belediyesi İftar Yemeğimizde Nasreddin Hoca Mahallemizdeydik.
Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, Ramazan ayının manevi huzurla dolu atmosferinde gönüllerimizi ve soframızı paylaştık. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarımızı açıp, güzel bir iftar yaptık. Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü Vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.
İftar programı kapsamında yer alan Geleneksel Türk Tiyatrosu ve Semazen gösterileri vatandaşlarımızın büyük beğenisini toplarken, çocuklarda unutulmadı, programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları kuruldu. Yemek sonrasında sahne gösterileri devam ederken vatandaşlarımıza Ramazana özel çeşitli ikramlar sunuldu.