Ağu 18 2017

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıl önce hayata geçirilen ‘Damla Projesi’ kapsamında ülkemiz üniversitelerinde okuyan yabancı öğrenciler ile Türk öğrencilerden oluşan gençler, gönüllülük esasına göre gittikleri il ve ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak etkinliklere katılıyorlar. Sosyal sorumluluk projesi olan Damla Projesi’nin hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağlamaktadır.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ‘Damla Projesi’ ile yerli ve yabancı üniversiteli gençler, gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı buluyor.
Bu kapsamda Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ nün daveti ile Damla Projesinin gönüllü gençlerini Sivrihisar’da ağırladık.İlçemize gelen gönüllü öğrenciler ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek erzak yardımında bulundular.