Oca 19 2022

Her yıl Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz, damaklarda tadını, hafızalarda yerini koruyan, en sevilen kış festivali olan Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivallerimiz ile Coğrafi İşaret tescilline sahip Sucuğumuzu ve birçok lezzetimizi binlerce insana tanıttık. Ülkemizin dört bir yanından gelen katılımcılarımızla güzel ilçemiz Sivrihisar’da muhteşem festivaller gerçekleştirdik.
Sivrihisar’ın lezzetine doyum olmayan dövme sucuklarının mangallarda yerini aldığı, 2022 yılının en güzel, en eğlenceli, en keyifli ve en lezzetli kış festivali 6 ŞUBAT’ta Sivrihisar’da gerçekleşecek.
Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali ile dünyanın merkezi, gönül dağı’nın memleketi ve lezzetler diyarı Sivrihisar’da buluşmak dileğiyle…