Tem 06

DÜNYANIN MERKEZİNDEN RENGARENK BİR FESTİVAL !

Yalnızca Dünyanın Merkezi değil, aynı zamanda Dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Sivrihisar rüya gibi bir festivali geride bıraktı.
Düzenlediğimiz festivalimiz ile 3 gün boyunca ilçemizde yerli ve yabancı yaklaşık 50 Bin kişiyi ağırladık. İlçemizin tanıtımına, turizmine ve ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayarak, Kadim ilçemiz Sivrihisar’ı bir adım daha ileriye taşıdığımız inancındayım. Festivale gelen misafirlerimiz Nasreddin Hocaya dair her şey, çeşitli etkinlikler, gösteriler, sergiler, konserler ve çok daha fazlasını bir arada görme ve yaşama fırsatı buldular.

Sivrihisarlı hemşehrilerimizin ev sahipliği yaptığı festivalimizde halkımızın ve esnafımızın birlik ve beraberliğinden ziyadesiyle memnuniyet duydum.Bu vesile ile bizlerden dualarını esirgemeyen, desteklerini her daim arkamda hissettiğim tüm Sivrihisarlı hemşehrilerime teşekkür eder, daha sonraki etkiliklerimizin ilçemizin tanıtımına ve ekonomisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.