Haz 12 2017

DÜNYANIN MERKEZİNDE, TÜM GÖNÜLLER BİR ARADA…

Geleneksel hale getirdiğimiz İftar sofralarımızı Dünyanın Merkezi Sivrihisar’da kurduk. Güzel İlçemizde kurduğumuz iftar soframızda büyük, küçük tüm vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, Ramazan ayının güzel atmosferinde soframızı paylaştık. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarımızı açıp, sıcak bir iftar programı yaşadık. Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü Vatandaşlarımız ile tek tek ilgilenerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Çocukların çok sevdiği Başkan Yüzügüllü çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirip,içtenlikle ilgilendi. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü konuşmasında ; Ramazan Ayına erişmenin huzuru içerisinde sizler ile bu senede iftar soframızı paylaşıyor olmaktan çok mutluyum. Nice iftar sofralarımızda bir arada olmak dileğiyle, hayırlı ramazanlar dilerim dedi. İftar programı kapsamında yer alan Geleneksel Türk Tiyatrosu ve Semazen gösterileri vatandaşlarımızın büyük beğenisini toplarken, çocuklarda unutulmadı, programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları kuruldu. Yemek sonrasında sahne gösterileri devam ederken vatandaşlarımıza Ramazana özel çeşitli ikramlar sunuldu.