Ara 13 2017

DÜNYANIN MERKEZİ SİVRİHİSAR TRAVEL TURKEY FUAR İZMİR’DE YERİNİ ALDI

Sivrihisar tarihi turistik değerlerini tanıtmak ve ilçenin turizm potansiyelini güçlendirmek adına Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 11.si İzmir Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Travel Turkey’de yerini aldı.
Ülkemizin ve Dünyanın farklı yerlerinden birçok yerli ve yabancı katılımcının bir araya geldiği, fuarda Sivrihisar Belediyesi olarak ilçemizin en iyi şekilde tanıtılması için çabalıyoruz.
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nünde katıldığı fuarda Sivrihisar standı yoğun ilgi görmekte. Sivrihisar’ın kültürel değerleri, yöresel lezzetleri ve tarihi güzellikleri insanların ilgisini çekmekte olup, merak uyandırmaktadır. İlçemizin turizmine büyük ölçüde katkı sağlayacak olan fuarda pazar gününe kadar ilçemizi tanıtmaya devam edeceğiz. Travel Turkey Fuar İzmir’e gelen tüm ziyaretçileri Sivrihisar standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.