Şub 09 2022

Sivrihisar Dövme Sucuk Festivalinde, Sivrihisar Eğitim Vakfı yönetim kurulu Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ’ye plaket takdim etmiştir.
Törende S.E.V başkanı Bekir KALIR Belediye Başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ’nün ilçemize yaptığı katkıları ifade ederek marifet iltifata tabidir, ilçemiz sayın başkanın döneminde tek boyutlu büyümedi özelikle Turizm, Kültür ve Ekonomi alanlarında ilçemiz önemli gelişmeler katetti diyerek S.E.V Yönetim Kurulu olarak bu plaketi sayın başkana takdim etmeye karar verdik ifadelerini kullanmıştır.
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ, Yönetim Kuruluna takdirleri için teşekkürlerini sunarak S.E.V Başkanı Bekir KALIR ile birlikte kürsüye plaket çakmışlardır.
Cimer
cimer