May 16 2023

BAŞKAN YÜZÜGÜLLÜ SÖZÜNDE DURDU, SİVRİHİSAR’DA BİR İLK DAHA GERÇEKLEŞİYOR!

Eskişehir’in hızla gelişen ilçesi haline gelen Sivrihisar’da bir ilk daha gerçekleşiyor.
2019 yerel seçimlerinde Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ’nün seçim vaadi olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun Sivrihisar’da inşaası başladı.
Temelleri atılan yüzme havuzu ile Sivrihisar’da büyük bir sosyal proje daha hayat buluyor.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile Sivrihisar’ı modern bir kent haline getiren Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ yaptığı açıklamada ” Sivrihisar’da sosyal ve kültürel anlamda birçok projemizi gerçekleştirdik. İlçemizin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan çalışmalarımız ile değer yaratmaya devam ediyoruz. Modern ve donanımlı bir yüzme havuzu inşa ederek, ilçemizde spor yapma imkânlarını artırmayı hedefliyoruz. Havuzumuzun inşa çalışmaları devam ediyor.” dedi.