Ara 01 2017

Başbakan Yardımcısı Hakan ÇAVUŞOĞLU Dünyanın Merkezi Sivrihisar’ı Ziyaret Etti…

Sivrihisar Ulu Cami’de Cuma namazını kılan Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Sayın Hakan ÇAVUŞOĞLU 850 yıllık Ulu Cami’nin mimarisine hayran kaldığını belirtti. Cami’de vatandaşlar ile biraraya gelerek hasbihal eden Başbakan Yardımcısına Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü eşlik etti.
Sivrihisar esnafını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Sivrihisar yöresel yemeklerini yiyerek Sivrihisar lezzetlerine tam not verdi. Akabinde Sivrihisar Belediyesi hizmet binasını ziyaret ederek belediye atölyelerini dolaştı ve kursiyerler ile biraraya geldi. Çavuşoğlu ilçeden ayrılırken Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ye ilgisi, güler yüzü ve ilçeye kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.