Ara 23 2020

Belediyemiz tarafından, ilçemizde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarda düzeltme işlemleri, freze ve beton malzeme serme çalışmaları sürdürülüyor.
#SivrihisarBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda alt yapı çalışmaları (doğalgaz, kanalizasyon, telekom, elektrik ) nedeniyle kazılan Eskişehir Caddesi, Unkapanı Caddesi, Güvenlik Caddesi, Prof.Dr. Nabi Avcı Caddesi, Millet Caddesi, Gençlik Caddesi, Dr. N.Tuncer Sokak, Nasreddin Hoca Sokak, Sinan Paşa Sokak ve Şadırvan Meydanı’nda freze ve beton malzeme dökümleri gerçekleştirilerek kış öncesi hazırlıklar yapılıyor. Alt yapı çalışmalarının tamamen bittiği sokak ve ve caddelerimiz ise ilçemize yakışır bir üst yapıya kavuşuyor. Sivrihisar Belediyesi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.