Nis 24 2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Büyük Bir Coşku İle Kutlandı.

Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar Kaymakamımız Erdinç Yılmaz başta olmak üzere ilçe idari amirleri ve halkımızın katılımı ile coşkulu bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı. Sivrihisar ilçe stadyumunda gerçekleştirilen tören saygı duruşu, istiklal marşı ve bayrağımızın göndere çekilmesi ile başladı. Günün anlam ve önemine değinen konuşmaların yapılmasının ardından ortaokullar ve liseler arasında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan eserler okundu. Daha sonrasında okulların sırasıyla gösterileri ve halk oyunları sergilendi. Akabinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.