Mar 22 2017

Çocuk Odaklı Çalışan Kurumların Koordinasyonu  22-23 Mart Sivrihisar Çalıştayı

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eksi 25 Derneği işbirliği ile düzenlenen; Sivrihisar Belediyesinin ev sahipliğinde, Eskişehir Valiliği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı, Sivrihisar Kaymakamlığı ve Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteklediği, “Çocuk Odaklı Çalışan Kurumların Koordinasyonu-Sivrihisar Çalıştayı”, Sivrihisar Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşmiştir.

Çalıştaya, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv.Albay Sadık Albayrak, Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ali Yıldırım, kurum müdürleri ve kurum yetkilileri katıldı.

Çalıştay; Sivrihisar ilçesinde eğitim alanındaki ve kurumlar arasındaki çocuk odaklı geliştirilebilir alanların ve mevcut durumların belirlenmesi, kurumların il merkezi ve ilçe merkezindeki personelin etkileşiminin sağlanması, çocuk alanındaki hukuksal düzenlemeler ile ilgili bilgilendirme yapılması amacıyla 23 kurum ve 2 sivil toplum kuruluşundan 64 kişinin katılımı ile gerçekleşti.