Mar 15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadası’ndan alınan toprak, deniz suyu ve Türk Bayrağından oluşan emanetler, Sivrihisar’da Ankaralı atletlere teslim edildi.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’nci yıl dönümü dolayısıyla başlatılan “Çanakkale-Ankara 20’nci Zafer Koşusu” çerçevesinde, Çanakkale Gelibolu Yarımadası’ndan alınan toprak, deniz suyu ve Türk Bayrağından oluşan emanetler Sivrihisar’da Ankaralı atletlere teslim edildi.

Sivrihisar’da düzenlenen törene Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv. Albay Sadık Albayrak, Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim TUNÇER  Kurum ve kuruluşların daire amirleri ve sporcular katıldı.